Ons Team

Caesar Bethume

Caesar Bethume

Partner

BOEG: een bedrijf dat zich bezig houdt met werving, detachering en advisering.

Na mijn HTS en een negen jaar lange carrière binnen de Installatietechniek ben ik begonnen bij een grote HR dienstverlener. Hier heb ik geleerd wat vakmanschap kan betekenen voor mensen. Vanuit mijn behoefte om iets toe te voegen, plezier te hebben in mijn werk en een verschil te maken heb ik BOEG mede opgericht: een bedrijf dat zich bezig houdt met werving, detachering en advisering. Goede relaties opbouwen en maatwerk leveren vanuit mijn kennis en ervaring rondom mensen, organisaties en techniek; daar draait het voor mij om. Bij BOEG komen al deze zaken bij elkaar!

Jan den Bakker

Jan den Bakker

Het is fantastisch om mensen te helpen aan een passende baan.

Ik vind het fantastisch om mensen te helpen aan een passende baan waar ze energie, plezier en geluk uit halen. Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit heb ik bijna 12 jaar gewerkt bij een zelfstandige arbeidsbemiddelaar voor hoger opgeleid personeel. Personeelsbemiddeling is een echt ambacht en ik heb me de afgelopen jaren bekwaamd in dit mooie vak. Om de beste aansluiting te maken tussen een kandidaat en een bedrijf is nauwkeurigheid nodig. Het kleinste detail maakt een groot verschil en hier zit mijn kracht. Ik ben een ambachtsman maar wel met de snelheid die klant en kandidaat wensen. Behalve bemiddelaar ben ik ook mede eindverantwoordelijk geweest in mijn vorige baan en heb hierdoor meegebouwd aan de groei van dat bedrijf. Deze combinatie vind en vond ik ideaal alleen het was niet MIJN bedrijf. Nu heb ik dat laatste stukje ook toegevoegd sinds ik een van de partners van BOEG ben.

Randy Schippers

Randy Schippers

Mensen aan een passende baan helpen waar ze energie, plezier en geluk uit halen.

Vanuit mijn resultaatgerichte instelling probeer ik het beste uit mezelf te halen. Na mijn opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam ben ik op zoek gegaan naar een baan waarbij ik gemotiveerd naar mijn werk kan. Bij BOEG heb ik deze kans gevonden. Elke dag in contact zijn met mensen en een eigen netwerk opbouwen geeft mij de juiste motivatie om mezelf tot het uiterste te drijven. Daarnaast vind ik het mooi om mensen aan een passende baan te helpen.

Nick Jense

Nick Jense

Fluitend naar je werk en zingend weer naar huis. Dat wil jij toch ook?

Fluitend naar je werk gaan en zingend weer naar huis. Energie brengen naar je werk en nog meer energie mee naar huis nemen. Dat is hoe ik mij wil voelen tijdens mijn ideale baan. Tijdens mijn studie Communicatie aan de hogeschool in Den Haag ben ik werkzaam geweest in de HR-dienstverlening. Na mijn studie ben ik direct aan de slag gegaan bij BOEG. Ik krijg heel veel energie van het zoeken naar de ideale baan. Doordat ik ’s ochtends weet dat ik mensen ga adviseren en ’s avonds naar huis ga met de bevestiging dat ik mensen heb geholpen. Wat zorgt er voor dat jij vol energie en gemotiveerd naar je werk gaat? Daar ben ik benieuwd naar. Aan de hand daarvan ga ik op zoek naar een advies voor jouw volgende carrièrestap.

Barbara Jansen

Barbara Jansen

Altijd op zoek naar de optimale match tussen jou en je potentieel nieuwe werkgever.

Een baan waarin je je gelukkig voelt is heel belangrijk. Is dat niet wat we allemaal willen? Wanneer dit niet het geval is heeft dat ook invloed op jou persoonlijk. Als adviseur werving kom ik graag met talenten in gesprek om uit te zoeken wat hen energie geeft en gelukkig maakt, zodat ik kan zorgen voor een optimale match tussen jou en je potentieel nieuwe werkgever. Ik ben in ieder geval super gemotiveerd om jou te helpen aan een nieuwe stap in jouw carrière.

Justyna van der Hulst

Justyna van der Hulst

De visie van BOEG; Werk zien als motivator, daar sta ik achter.

Na mijn studie Communicatie ben ik op diverse plekken en uitlopende functies aan de slag geweest om uit te zoeken waar ik het meeste gelukkig van word. Vanuit mijn kracht aan de slag gaan, doen waar ik goed in ben en daarmee kansen benutten. Bij BOEG zie ik dat in vervulling komen!  De visie van BOEG; Werk zien als motivator, daar sta ik achter. Plezier in mijn werk hebben is voor mij zeer belangrijk. Dat creëer ik door op zoek te gaan naar verdieping in de werkzaamheden, binnen een spontaan team. Mensen ontmoeten, luisteren en de uitdagingen aangaan en daarnaast mezelf op persoonlijk vlak ontwikkelen.

Eva van Alphen

Eva van Alphen

Mensen helpen aan een nieuwe stap in hun carrière en daarmee in hun leven.

Na mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik een aantal jaren in secretariële functies gewerkt. In dit werk heb ik het contact met mensen erg gemist, en bij BOEG heb ik dit weer helemaal terug gevonden. Bij BOEG help ik mensen met heel veel plezier aan een nieuwe stap in hun carrière en daarmee in hun leven. De visie van BOEG past perfect bij mijn eigen visie; wij zien werk als motivator. Wanneer je gelukkig bent in je werk kun je veel meer bereiken. Bij BOEG ben ik helemaal op mijn plek en dat gun ik jou ook! Door oprechte interesse kom ik er graag achter wat voor jou belangrijk is, zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen: de perfecte match!

Allard Breddels

Allard Breddels

De ideale match vinden voor de kandidaat en de klant is wat mij energie geeft en drijft.

Als BOEGbeeld van BOEG bemiddel ik vanuit een visie: Wij zien werk als motivator. De ideale match vinden voor de kandidaat en de klant is wat mij energie geeft en drijft. Als adviseur werving en selectie ben in continu bezig met het ontwikkelen van mijzelf door op de hoogte te blijven van de veranderingen binnen de markt. Door mijn ondernemende houding bouw ik actief aan een groot netwerk binnen de bouwsector. Genoeg over mij, ik ben opzoek naar bouwkundige kanjers. Wat zorgt er voor dat jij vol energie en gemotiveerd naar je werk gaat? Daar ben ik benieuwd naar. Aan de hand daarvan ga ik op zoek naar een passende baan.

Manon de Vin

Manon de Vin

Als je doet wat je leuk vindt, dan ben je er goed in.

Mensen motiveren, ze ondersteunen en ervoor zorgen dat teams zich kunnen richten op waar zij goed in zijn. Met bijna 20 jaar ervaring in management ondersteunende rollen weet ik dat daar mijn kracht ligt en dat ik hier mijn motivatie vandaan haal. Processen stroomlijnen, evenementen organiseren, agenda’s managen en ondersteuning bij administratieve processen, dat is wat ik leuk vind. Servicegericht zijn is voor mij een vanzelfsprekendheid. Ik hou van mensen en wat ze drijft, de kracht van netwerken en zie werk als een manier om jezelf te ontplooien en te groeien. Dit is dan ook precies de reden waarom ik zo graag als Office Manager bij BOEG werk. BOEG ziet werk als motivator. Ze kunnen kwaliteiten en competenties herkennen buiten wat in een cv staat en zien welke personen een bedrijf nodig heeft om sterker te maken, stabiel te houden of door te groeien. Dit alles op een transparante, open en eerlijke manier. De gewone dingen ongewoon goed willen doen. Hiermee maakt BOEG het verschil!

Jill van Herwaarden

Jill van Herwaarden

Ieder mens en iedere organisatie is uniek en dat is wat ons vak zo leuk maakt.

Bezig zijn met mensen, service verlenen en doen wat je leuk vindt. Dit kan ik doen hier bij BOEG. Mijn rol als commercieel assistent staat in het teken van ondersteunen. Ondersteunen op elke manier mogelijk. Na mijn studie Communicatie op de Hogeschool Rotterdam ben ik op veel plekken aan de slag gegaan en ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij BOEG. Werken bij BOEG is een beleving, een beleving waar ik achter sta. Ons werk is bovenal mensenwerk. Luisteren en contact maken, hierin kan ik mij helemaal vinden. Ieder mens en iedere organisatie is uniek en dat is wat ons vak zo leuk maakt. Samenwerken en samen streven naar het beste resultaat. Ik word er blij van als ik de dag voor mijn collega’s iets aangenamer en leuker kan maken en hopelijk kan ik dit ook voor jou.

Samir Elabeidi

Samir Elabeidi

Iemand helpen bij de volgende stap in hun carrière, dat geeft mij voldoening.

Al bijna mijn hele leven heb ik me bezig gehouden met mensen en hun werk. Gaandeweg heb ik geleerd dat iemand pas echt tot bloei kan komen als hij of zij plezier heeft in zijn of haar werk. Dit weet ik ook uit eigen ervaring. Ik denk dit ook bij andere mensen te kunnen herkennen en krijg er energie van wanneer ik iemand hiervan weet te overtuigen. Ik haal voldoening uit het feit dat ik iemand aan een volgende stap in de carrière kan helpen. Als adviseur in de bouw probeer ik hierin mijn netwerk zo goed mogelijk in te zetten. Hiervoor ben ik voortdurend bezig dit netwerk te onderhouden, uit te breiden en actueel te houden. Wil jij ervaren hoe ik dit doe en welke kansen hieruit voortvloeien? Neem contact met me op en ik maak graag tijd voor je vrij!

Elvira Haksteen

Elvira Haksteen

BOEG laat talenten in bloei komen en helpt jou aan die nieuwe uitdaging!

Jarenlang heb ik ervaring opgedaan als officemanager/directiesecretaresse bij diverse organisaties, waarbij BOUWen core business was. Ik heb altijd met veel plezier in deze functies gewerkt, maar toch heb ik het persoonlijk contact met mensen gemist. Bij BOEG heb ik dit gelukkig teruggevonden en krijg ik energie door deze persoonlijke gesprekken met talenten. Hoe leuk is het om de verhalen, successen en motivatoren te horen en daar mee aan de slag te kunnen waardoor dit talent tot bloei komt! Door mijn ‘persoonlijke touch’ help ik deze talenten aan die perfecte banenmatch. Ik denk graag mee over jouw carrièremogelijkheden en ik ontdek graag jouw talenten, zodat ik je verder kan brengen met jouw carrière. BOEG ziet werk als motivator, omdat dit mensen positief in beweging brengt. Ben jij het talent die ik met mijn enthousiasme mag motiveren, dan kom ik heel graag met jou in contact!

Kim van Keulen

Kim van Keulen

Receptioniste/Commercieel assistent

Als team toewerken naar hetzelfde doel.

BOEG ziet werk als motivator. Doen wat je leuk vindt, zo simpel is het. Voor mij persoonlijk betekent dit een dienstverlenende functie, waarin ik als eerste gezicht van een organisatie veel contact heb met mensen en waarbij ik ondersteunend ben aan mijn collega’s, zodat we met elkaar, ieder in zijn eigen rol, toewerken naar dezelfde doelen. Dit heb ik 12 jaar gedaan als baliemedewerkster bij een tandartspraktijk. Als receptioniste/commercieel ondersteuner bij BOEG kan ik dit ook allemaal doen en krijg ik daarbij de ruimte om te ontdekken wat bij mij past en waar mijn kracht ligt, waardoor ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling kan werken. BOEG is voor mij de juiste stap geweest, ik hoop jou binnenkort te mogen ontvangen op ons gezellige kantoor.

Manon Kouwenhoven

Manon Kouwenhoven

Adviseur Werving en Selectie

Samenwerking op basis van persoonlijk contact.

Na het afronden van mijn studie Small business en Retail management heb ik werkervaring opgedaan in de HR-dienstverlening. Bij BOEG werken we volgens het principe dat werkt dient als motivator, wie wil dat nu niet? Zelf pas ik dit toe door met talenten samen te werken aan de toekomst. Samen werken doe ik op basis van persoonlijk contact, gelijkwaardigheid, eerlijkheid en transparantie. Dit is wat het vak voor mij zo leuk maakt, ieder mens en iedere organisatie is uniek. Energie krijg ik dan ook door het maken van de juiste keuze om je in je carrière verder te helpen. Ben je nieuwsgierig naar hoe werk voor jou kan werken als motivator? Ik kom graag met je in contact!

Mireille Veringmeier

Mireille Veringmeier

Manager Mensenwerk en Executive Search

Continu in beweging zijn en blijven, is cruciaal in de wereld van werk.

Na mijn studie aan de Hoge Hotelschool in Den Haag ben ik bij toeval in de arbeidsbemiddeling terechtgekomen, maar zo ‘toevallig’ bleek dat niet te zijn. Al snel kwam ik erachter dat arbeidsbemiddeling en mijn studie enorm goed op elkaar aansluiten en vooral veel overeenkomsten bevatten. De functie van Manager Mensenwerk en Executive Search bij BOEG kwam, na ruim 14 jaar prachtige rollen vervuld te hebben bij een grote HR dienstverlener, op het juiste moment op mijn pad. Een bewuste, maar toch ook een spannende beslissing. Met een grote dosis kennis en ervaring uit een vertrouwde werkomgeving en uit mijn comfortzone stappen, naar een nieuw bedrijf met mooie ontwikkeldoelstellingen. Een keuze die ik uiteindelijk vol van vertrouwen en overtuiging heb gemaakt, om hier volledig voor te gaan. Zo kan ik nu bruisend van energie mezelf en anderen weer uitdagen, vanuit wie ik ben. Continu in beweging zijn en blijven, is cruciaal in de wereld van werk. Humor en gezelligheid mogen bij mij ook zeker niet ontbreken. Plezier hebben in wat ik doe, maakt me gelukkig. Het brengt mezelf en anderen in beweging, zowel in het werk als daarbuiten. Zo wordt een prachtige voedingsbodem gecreëerd voor succes. Het bieden van kwaliteit zit vaak in de details, die maken het verschil. Durven zijn wie je bent, het inzetten en delen van kennis en ervaring om zo gezamenlijk te bouwen aan de organisatie, dat komt voor mij allemaal samen bij BOEG.