X
010 300 7160 Veerhaven 14, Rotterdam

BOEG Executive Search

Het verbinden van motivatie, dromen en durf met een unieke passende uitdaging. Een uitdaging waarbinnen werk daadwerkelijk een motivator is, dat is ons streven! Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van hoger opgeleide executives. Deze executives hebben de potentie zich verder te kunnen ontwikkelen en zo mee te groeien met de snel veranderende marktomstandigheden.

Ons proces

Een zoektocht op basis van exclusiviteit

Assessment

Gericht op capaciteit, persoonlijkheid en ontwikkelmogelijkheden

Executive Coaching

Vertalen van kennis, kunde en karakter naar een visie en strategie

Onze opdrachten

Projectdirecteur Manager voor grote projecten BOEG 40 uur Rotterdam

Ons proces

Een zoektocht naar een passende kandidaat geven wij vorm op basis van exclusiviteit. U geeft ons exclusief de opdracht, waarna wij een met u vooraf besproken periode, meestal een periode van 3 maanden, op zoek gaan in ons netwerk. De geselecteerde kandidaten worden u gepresenteerd waarna gesprekken volgen.

Naast het benutten van ons netwerk kan ervoor gekozen worden om de vacante positie in de media kenbaar te maken. Ook dit is maatwerk en gaat in overleg met u als opdrachtgever. Wij werken met een basis fee die u vooraf betaalt. Komt er een bemiddeling tot stand dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de totaal te verrekenen Executive Fee.

Assessment

Indien gewenst kunnen we een assessment inzetten. Het executive assessment is maatwerk en wordt afgenomen door een gerenommeerde partner op dit vlak.

Ter ondersteuning aan het gevormde beeld in het eerste gesprek, volgt bij het tweede gesprek het assessmentrapport. Dit rapport ondersteunt in de visie op capaciteit, persoonlijkheid en ontwikkelmogelijkheden. Het executive assessment wordt tevens ingezet voor Executive Coaching.

Executive Coaching

BOEG biedt Executive Coaching. De uitdaging aan executives is om hun kennis, kunde en karakter te vertalen naar en te laten ondersteunen aan visie en strategie.

Het doel is deze zo optimaal mogelijk te kunnen inzetten. Van hen wordt gevraagd inspirerend, veranderingsgezind, transformerend en vooruitstrevend koppeling te kunnen maken naar de ontwikkelingen van morgen. BOEG begeleidt de bemiddelde kandidaten in hun eerste jaar en biedt daarin een maatwerk coachtraject.