‘Ieder talent vraagt een passende omgeving en iedere organisatie vraagt bijzonder talent’

BOEG zorgt voor vakinhoudelijke en persoonlijke begeleiding, vanuit de waarden: Netwerk, Maatwerk en Mensenwerk.

De start wordt gemaakt in het persoonlijke gesprek dat we met je voeren. Hierin krijg je heldere feedback en een duidelijk beeld van je kansen in de huidige markt.

Werving en Selectie

Kies je ervoor om in dienst te treden bij een opdrachtgever dan geven we je advies rondom bijvoorbeeld salarisonderhandelingen en arbeidsvoorwaarden. Maar ook hoe je je talenten de komende periode nog verder kunt ontwikkelen. Hierin adviseert BOEG jou maar ook je nieuwe werkgever.

Interim

Kom je in dienst bij BOEG, dan stellen we met jou een ontwikkelplan op en maken hier heldere afspraken over zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Je hebt op regelmatige basis gesprekken om je ontwikkeling te borgen. Dit, samen met de verschillende opdrachten bij opdrachtgevers, zorgt ervoor dat je in snel tempo kunt groeien.

Executive search

Om voor jou de juiste uitdaging te vinden spreken wij ons uitgebreide netwerk aan, opgebouwd in de afgelopen 15 jaar. Door het selectieproces brengen we jou als mens in kaart, jouw persoonlijkheid en motivatie komen aan het licht.

Kennis, kunde en karakter worden in kaart gebracht. Kom je verder in een procedure dan doorloop je vaak ook het executive assessment; een capaciteiten- en persoonlijkheidsassessment. Begin je aan je nieuwe uitdaging via BOEG, dan krijg je een coachtraject op maat aangeboden.

ZZP

Wil je een project uitvoeren via BOEG, dan kun je het project kiezen wat het beste bij jou aansluit. Er worden goede afspraken gemaakt over het op te leveren werk, dus je weet precies waar je aan toe bent. Je weet waar en hoe je jouw talent kunt inzetten en je kunt rekenen op een tijdige betaling. Gedurende de uitvoering van het project hebben we op regelmatige basis contact met elkaar. Op die manier levert BOEG maatwerk.

Als ZZP’er is het naast het werk doen wat je leuk vindt, van wezenlijk belang dat je jezelf blijft ontwikkelen. Werk je voor BOEG dan begeleiden we je op het vlak van je persoonlijke ontwikkeling en zijn we je klankbord m.b.t. jouw ondernemerschap en vakmanschap. We kunnen zelfs helpen in je ontwikkeling door de inzet van een aan BOEG verbonden erkende coach.

Op de hoogte blijven van BOEG?Schrijf je in voor de nieuwsbrief