‘Werk brengt je verder en motiveert je om het uiterste uit jezelf te halen’

BOEG bemiddelt en adviseert in de techniek binnen de specialismen Elektro-, Installatietechniek & Bouw. Onze opdrachtgevers variëren van MKB-bedrijven tot de grote spelers binnen de branche. Het gaat hierbij om bouwbedrijven, installateurs, ingenieursbureaus, toeleveranciers en zorginstellingen. Deze installaties zijn hoofdzakelijk gebouwgebonden maar ook binnen de industrie, infra en scheepvaart.

BOEG bemiddelt voor vast en tijdelijk werk

BOEG begeleidt op drie verschillende manieren naar nieuw werk:

  • Een vaste baan op basis van Werving en Selectie of Executive Search.
  • Interim opdrachten in dienst van BOEG.
  • Tijdelijke opdrachten als zelfstandige (ZZP).

Om hier goed invulling aan te geven hebben wij een werkwijze op maat. BOEG heeft haar eigen STiR geregistreerde coach die tijdens de trajecten onze overtuiging ‘’Wij zien werk als motivator’’ integer in de praktijk brengt.

Vast en Tijdelijk werk

Bemiddelt op MBO+, HBO en WO niveau, van starter tot zeer ervaren, in een salarisrange van € 35.000,- tot € 75.000,- zoals bijvoorbeeld: Technicus, Tekenaar/Constructeur, Projectleider, Uitvoerder, Adviseur, Calculator, Bedrijfsleider en Werkvoorbereider.

Executive Search

Bemiddelt ervaren executives op HBO en WO niveau, in een salarisrange van € 75.000,- tot € 200.000,- zoals bijvoorbeeld: projectmanager, adjunct directeur, bedrijfsleider, projectdirecteur en andere hoger management rollen binnen de bouw en installatie

HR advies

Wij organiseren training op maat, Coaching en Outplacement . Wij zijn DISC gecertificeerd en zetten dit in om gedrag en drijfveren in kaart te brengen.
Alle trajecten worden vormgegeven op basis van de behoefte en de wensen van klant en kandidaat.

Op de hoogte blijven van BOEG?Schrijf je in voor de nieuwsbrief