BOEG: het boegbeeld van de personeels- en bemiddelingsbranche voor hoger opgeleid personeel in het installatie- en bouwproces.

BOEG is een HR dienstverlener en levert maatwerk en mensenwerk vanuit een sterk en duurzaam netwerk. Wij geloven in de kracht en talenten van mensen.

Het binden en verbinden van mensen in ons netwerk is ons vak. BOEG bemiddelt en adviseert in de techniek binnen de specialismen Elektro-, Installatietechniek en Bouw. Dit geven wij vorm vanuit onze visie: Wij zien werk als motivator!

De naam BOEG is ontstaan uit onze ambitie om boegbeeld te zijn van de personeels- bemiddelingsbranche voor hoger opgeleid personeel in het installatie- en bouwproces.

Wij zien werk als motivator!

Werk brengt mensen verder en motiveert hen om het beste uit zichzelf te halen. Werk dat motiveert, zet mensen positief in beweging: in hun werk, maar ook daarbuiten.

Organisaties zijn succesvol wanneer talenten tot bloei komen, het werk zinvol is en wanneer er voldoende tegemoet wordt gekomen aan de motivatoren van een kandidaat. Motivatoren kunnen van binnenuit of van buitenaf komen.

Motivatoren van binnenuit zijn bijvoorbeeld: persoonlijke en vakinhoudelijk ontwikkeling. Motivatoren van buitenaf zijn bijvoorbeeld: waardering en beloning. Pas wanneer omgeving, motivatoren en talent bij elkaar passen ontstaat er synergie en versnelling. Dat werkt niet alleen op het werk maar ook in iemands leven!

 

Netwerk, maatwerk & mensenwerk

Wij doen “gewone dingen ongewoon goed”. Dit betekent: wij blijven communiceren met onze klanten en kandidaten en komen onze afspraken na. Wij zijn transparant, open & eerlijk en leveren kwaliteit met de snelheid die klant en kandidaat verdienen.

Kortom: wij kijken niet alleen naar het resumé  en de omschrijving van de vacature op papier, maar juist naar de persoonlijke klik, ambitie, motivatoren en competenties. Hiermee geven wij invulling aan onze waarden: Netwerk, Maatwerk & Mensenwerk.

Op de hoogte blijven van BOEG?Schrijf je in voor de nieuwsbrief