Netwerk. Maatwerk. Mensenwerk.

Wij kijken niet alleen naar het resumé  en de omschrijving van de vacature op papier, maar juist naar de persoonlijke klik, ambitie, motivatoren en competenties. Hiermee geven wij invulling aan onze waarden: Netwerk, Maatwerk & Mensenwerk.

Netwerk

Netwerken is het delen van kennis. BOEG heeft kennis van zaken, deelt deze kennis binnen haar netwerk en adviseert op vlak van HR vraagstukken.

Netwerken betekent samenwerken, waarde toevoegen en op die manier richting geven. Kennisdrager zijn binnen het netwerk en verbinden op maat door mensenwerk is waar BOEG voor staat.

Maatwerk

Ieder mens en iedere organisatie is uniek. Dat is wat ons vak zo leuk maakt. Om maatwerk te kunnen leveren moet je samenwerken en het beste resultaat nastreven. Samenwerken doen wij op basis van persoonlijk contact, gelijkwaardigheid, eerlijkheid en transparantie.

Maatwerk is natuurlijk ook het toetsen of verwachtingen zijn uitgekomen. Dat is de kwaliteit die BOEG brengt en borgt. Wij bouwen aan een netwerk van duurzame relaties waarbinnen maatwerk het verschil maakt.

Mensenwerk

Ons werk is bovenal mensenwerk. Mensen bouwen aan organisaties. Oog hebben voor talent betekent dus ook oog hebben voor organisaties.

Luisteren naar drijfveren en echt contact maken zijn essentieel. Maar ook reëel zijn, af en toe confronteren en een eerlijk beeld scheppen zorgen ervoor dat iemand zich kan ontwikkelen. Het verbinden van mens en organisatie is het werk waar wij voor staan.

Hoe passen we dit toe bij BOEG?

We delen onze kennis in onze persoonlijke momenten – live of aan de telefoon – en willen daarmee kennisdrager zijn in het netwerk. Kennis delen en adviseren met energie, dat is prachtig netwerken.

We ontmoeten elkaar altijd persoonlijk. BOEG maakt tijd voor organisaties en talent! We maken daarbij écht contact op basis van gelijkwaardigheid en confronteren waar nodig.

Netwerk is het delen van kennis

BOEG verbindt talenten met organisaties vanuit de overtuiging dat, wanneer je echt op je plek zit, je met plezier kunt werken! Kennis delen en adviseren met energie, dat is prachtig netwerken! BOEG brengt vraag en aanbod samen en creëert synergie in haar netwerk.

BOEG werkt met een focus en is een specialist. BOEG is voor organisaties een sparrings-, en businesspartner op meerdere vlakken van de HR dienstverlening. Ga met ons in gesprek en bouw mee aan dit netwerk.

Kennisdrager zijn in het netwerk

BOEG brengt focus aan binnen  haar werkgebied van de techniek en is daardoor op de hoogte van wat er speelt in de branche. BOEG draagt deze relevante kennis uit en onderhoudt relaties duurzaam  zodat kennis zich via het netwerk kan verspreiden en ontwikkelen.

Deze kennis delen we in onze persoonlijke momenten, live of aan de telefoon. Ook organiseert BOEG jaarlijks een aantal inspirerende bijeenkomsten waarbij het delen van kennis en ervaring binnen het netwerk centraal staat.

We ontmoeten elkaar persoonlijk

BOEG maakt tijd voor organisaties en talent! We ontmoeten elkaar persoonlijk. BOEG maakt echt contact op basis van gelijkwaardigheid en confronteert waar nodig.

Zo brengen we jouw wensen en behoeften haarscherp in beeld en kunnen we deze verbinden met ons netwerk. We delen kansen die we zien, mogelijkheden en onmogelijkheden. Als mens sta je centraal bij BOEG!

Op de hoogte blijven van BOEG?Schrijf je in voor de nieuwsbrief